Zangles

Privé les

Sinds september 2008 geef ik met heel veel plezier privézangles in Deventer. Mijn lessen bestaan uit een deel Lichtenbergertechniek of oefeningen ter verbetering van de zangtechniek (o.a. ademhaling, articulatie) en een deel waarin wordt gewerkt aan een me­de door jou uitgezocht repertoire. Ik ben pop/­musical georiënteerd en overleg met je aan welke stuk­ken je kunt werken. Het is ook mogelijk om alleen les te krijgen in de Lichtenbergermethode zonder het zingen van repertoire. De les duurt dan 30 minuten.

Het is ook mogelijk om samen zangles te krijgen. Ik adviseer dan om een uur les te nemen, zodat er voldoende aandacht is voor de leervragen van beide leerlingen. Kinderen geef ik in principe geen privé-les behalve als een kind zich voorbereidt op bijvoorbeeld een auditie voor een musical. Het is voor kinderen vaak leuker en leerzamer om in een groep te zingen en dansen. Mijn collega’s bij Limai hebben groepslessen voor kinderen, zie www.limai.nl

Je kunt altijd langskomen als je een optreden of auditie hebt en heel specifiek aan een stuk of aan je performance wilt werken.

Minimaal eens per jaar organiseer ik een open podium zodat je ervaring kunt opdoen met optreden voor publiek. Leerlingen betalen een bijdrage om mee te kunnen doen aan een open podium, zodat de entree voor het publiek gratis is.