Laden Evenementen

Afgelopen Evenementen

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

Evenement weergaven navigatie

juni 2020

Kinderkoor ZingDing Alles heeft een ritme

juni 13, 2020 @ 6:30 pm - 7:00 pm
Cultuurhuus Braakhekke Bathmen, + Google Maps
€8

Het A koor laat horen en zien wat ze de afgelopen maanden en vooral de laatste weken geleerd hebben aan liedjes en dansjes. Met natuurlijk de songfestivalsong Alles heeft een ritme! Er zijn nog kaarten te koop voor de live-stream!

Meer weten »

Kinderkoor ZingDing Alles heeft een ritme

juni 13, 2020 @ 8:00 pm - 8:30 pm
Cultuurhuus Braakhekke Bathmen, + Google Maps
€8

Het B koor laat ook horen en zien wat ze de afgelopen maanden en vooral de laatste weken geleerd hebben aan liedjes en dansjes. Met natuurlijk de songfestivalsong Alles heeft een ritme! Er zijn nog kaarten te koop voor de live-stream!

Meer weten »

september 2020

Lichtenberger zangworkshopdag

september 19, 2020 @ 10:00 am - 4:00 pm
Centrum Athanor, Hooislagen 9
Lochem, Nederland
+ Google Maps
€85

Deze dag is een uitgelezen mogelijkheid om met zeven andere zangliefhebbers te leren over klank en de stem. Het programma is van 10.00 – 16.00 uur in Centrum Athanor in Lochem. Geef je voor 1 augustus op via info@annemiekmuziek.nl

Meer weten »

november 2020

Jongerenconcert Livestream

november 29, 2020 @ 3:00 pm - 5:00 pm
De Bunker, Spijkerpad
Deventer,
+ Google Maps

Vijftien zangers en zangeressen tussen de 12 en 20 jaar zingen dan eindelijk hun liedjes! Na wat uitstel en afstel door de coronaperikelen, gaat het dan nu gebeuren. De zangers worden begeleid door elkaar, zichzelf of een band onder leiding van bassist en toetsenist Koos Lonis. Het repertoire is breed van de Beatles tot Billy Ilisch tot Bruno Mars en The Arctic Monkeys.

Meer weten »

april 2021

Neem op dat lied!

april 11
De Fermerie, Muggeplein
Deventer, Nederland
+ Google Maps

Hoe de situatie in april ook is, de zangleerlingen van AnnemiekMuziek gaan op zondag 11 april een lied opnemen met begeleiding van pianist Karel Houtzager en gitarist Silas. Wie weet mag er tegen die tijd wat publiek komen kijken, maar in elk geval krijgen de zangers een professionele opname door Crazy Cats Music Productions.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen